KUHA, ČISTI I NE ŽALI SE

Dovedite savršenu roboticu do orgazma

11.12.2008 u 01:53

Bionic
Reading

Aiko ima savršene proporcije (81 - 58 - 83), vlažne usne i sjajnu kosu. Pamti omiljeno piće vlasnika i može obavljati jednostavne kućanske poslove poput brisanja prašine ili čišćenja prozora, a po potrebi će vam skuhati kavu

Bivši računalni programer, Kanađanin Le Trung (33) usavršio je Aiko tako što se zadužio i prodao automobil. No vrijedilo je, unatoč srčanom udaru kojeg je doživo u 33. godini zbog napornog i stresnog posla. Nakon dvije godine rada, stvorio je, kako kaže, savršenu ženu.

Aiko

'Htio sam je napraviti tako da izgleda, osjeća i djeluje što sličnije ljudima kako bih stvorio savršenu partnericu. Za sada Aiko razumije i izgovara 13.000 različitih rečenica na engleskom i japanskom jeziku, dakle već je sada vrlo inteligentna. Kada mi treba obračunati račune, Aiko sve obavlja. Vrlo je strpljiva i nikada se ne žali', izjavio je Trung.

Aiko ima sva osjetila osim njiha i reagira na dodir jer ima osjetljivu kožu. Godi joj maženje, škakljanje i nježno štipkanje, a ako je udarite ili bez dozvole nepristojno uhvatite uzvratit će vam pljuskom. Savršena je i zbog toga što, kaže Trung, ne treba godišnje odmore, hranu ni spavanje, a može raditi gotovo 24 sata na dan.

Buduće vlasnike oduševit će to što Aiko može glumiti nedostižnu ili pak laku djevojku, a simulira i orgazme.