POTPREDSJEDNIK MADURO

Chavez se bori za život

01.03.2013 u 10:36

Bionic
Reading

Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez, koji se liječi od karcinoma u Caracasu, nastavlja 'borbu za život', izjavio je u četvrtak zamjenik predsjednika Nicolas Maduro.

'Naš zapovjednik je bolestan jer je cijeli život posvetio onima koji nemaju ništa', izjavio je Maduro, priznajući da se Hugo Chavez 'bori za zdravlje, život, a mi ga pratimo'.

'Znate li zašto je zapostavio svoje zdravlje? Jer se posvetio u potpunosti, dušom i tijelom, zaboravivši na obaveze spram sebe samoga, zadaći da pruži narodu domovinu, da da onima koji nemaju posao, život, stan, zdravlje, hranu, obrazovanje. To je prava istina', kazao je zamjenik predsjednika, nasljednik prema predsjednikovoj odredbi, na službenoj tv postaji VTV.

Predsjednik Chavez operiran je od raka četiri puta od lipnja 2011. Na Kubi je proveo više od dva mjeseca a potom iznenada najavio povratak u Caracas prije desetak dana. Trenutno se liječi u vojnoj bolnici u Caracasu.

Otad je na računu Twitter, putem kojega je objavio povratak, ostao nijem te nije objavljena nijedna njegova fotografija.