BLAGDAN U BiH

Četvero mrtvih i deseci ozlijeđenih za Bajram

09.12.2008 u 12:58

Bionic
Reading

Četiri osobe izgubile su život, najmanje pet teže je ozlijeđeno, a još deseci drugih morali su zatražiti liječničku pomoć u različitim dijelovima Bosne i Hercegovine u noći između ponedjeljka i utorka kada se proslavljao blagdan Bajrama

SARAJEVO - Malodobni mladić ubijen je nožem u Zenici, dok su tri osobe poginule u teškoj prometnoj nesreći koja se protekle noći dogodila na području Mostara.

Zenička i mostarska policija priopćile su kako se točne okolnosti ove dvije tragedije još utvrđuju.

Potvrđeno je, međutim, kako je mladić u Zenici kobne ozljede zadobio uslijed napada hladnim oružjem, dok je do prometne nesreće sa smrtnim posljedicama u Mostaru došlo kada su se sudarila tri automobila. Više osoba tom je prilikom ozlijeđeno i smješteno u lokalnu bolnicu.

Policijski izvori potvrdili su kako je još pet osoba zadobilo ozljede hladnim oružjem u dva odvojena izgreda na području Sarajeva. Svi oni sudjelovali su u masovnim tučnjavama, a među ozlijeđenima je i jedan maloljetnik. Policija u svim ovim slučajevima još uvijek utvrđuje točne okolnosti pod kojima su se izgredi dogodili.

Služba hitne medicinske pomoći u Sarajevu potvrdila je kako je u noći između ponedjeljka i utorka liječničku pomoć zatražilo više od šezdeset osoba te da su brojni među njima imali fizičke ozljede.