Svijet MONSTRUM IZ SUSJEDSTVA

Što će SAD učiniti s policajcem kanibalom?

  • Autor: P.S.
  • 26.10.2012 10:53:31
  • 26.10.2012 9:12:54

Policajac iz New Yorka uhićen je jer je navodno planirao oteti nekoliko žena, silovati ih i mučiti ih, te ih potom skuhati i pojesti dijelove njihova tijela, javlja BBC

Gilberto Valle, koji već šest godina radi kao policajac, nalazi se u pritvoru bez mogućnosti jamčevine na temelju optužbi koje uključuju otmicu i neovlašteno korištenje policijskim bazama podataka.

Vlasti je upozorila osumnjičenikova žena koja je pronašla uznemirujući materijal na njegovom osobnom računalu.

28-godišnjak je koristio policijske dosjee kako bi prikupio podatke o potencijalnim žrtvama.

Premda nijedna žena nije ozlijeđena, sudac Henry Pitman je rekao kako su optužbe protiv policajca 'vrlo uznemirujuće'.

Valleov branitelji rekao je kako su ovi navodni planovi samo devijantna 'fantazija u seksualnom svijetu', koja nikada nije prešla granicu i postala stvarnost.

No, tužitelji tvrde kako je policijski dužnosnik došao preblizu realizaciji svojih jezovitih planova, piše BBC.

FBI i policija zaplijenili Valleovo računalo na kojem su našli poruke koje su sadržavale stravične planove. Naime, Valle i njegov zavjerenik raspravljali su o korištenju kloroforma kako bi žrtva izgubila svijest, prije nego što bi je odnijeli u Valleovu kuhinju.

'Razmišljao sam da joj vežemo tijelo na neku vrstu aparata... i da je kuhamo na laganoj vatri, kako bi je držali živom što je duže moguće', napisao je Valle u jednoj svojoj online komunikaciji.

U tužbi također stoji kako je osumnjičenik u veljači dogovarao kako će oteti jednu ženu za nekog drugog.

'5.000 dolara i tvoja je. Srušit ću je, vezat ću joj noge i ruke i staviti u veliki kovčeg na kotačićima i prenijeti je u moj kombi', stoji u jednoj od poruka.

U Valleovom računalu nalaze se datoteke u kojima su pohranjeni podaci najmanje 100 žena, s imenom i fotografijom, te osobnim podacima poput adrese i opisa osobe.

187870,195849,14226,13624
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još