STRAŠAN ZLOČIN

Suprugu i troje djece pronašao ubijene u stanu u Bruxellesu

29.09.2012 u 20:13

Bionic
Reading

Strašan zločin potresao je Bruxelles: žena i troje malodobne djece pronađeno je mrtvo u stanu, svih četvero navodno prerezanih grkljana. Prema neslužbenim informacijama, u stanu ih je pronašao suprug i otac u petak navečer. Čitavu noć policajci i forenzičari obavljali su očevid na mjestu ovog strašnog zločina. Žrtve su porijeklom iz Indije, a susjedi u ulici nisu primijetili nikakve znakove svađe ili neslaganja

Žrtve su porijeklom iz Indije, a susjedi u ulici nisu primijetili nikakve znakove svađe ili neslaganja. Djeca su se veselo igrala po ulici, a jedan je susjed opisao kako je oca nedavno vidio kako jednom od sinova kupuje tortu za rođendan u obližnjoj slastičarnici. Zločin je potresao kvart Etterbeek, dio Bruxellesa u kojem se nalaze i mnoge instuticije EU.

Načelnik Etterbeeka Vincent de Wolf pokušao je umiriti stanovnike izjavom da nema opasnosti po javni red i mir i da je zločin vjerojatno povezan s privatnim problemima. Na ulazu u zgradu policija nije pronašla tragove nasilnog ulaska.