Svijet STRAVA U REGIJI

Sin kosovskog moćnika silovao 83-godišnju staricu

Monstruozni zločin zgrozio je sjever Kosova. Velika Jašović (83) iz sela Belo Polje kod Peći silovao je njezin 27-godišnji sumještanin V. S., sin mjesnog moćnika M. S. U kuću starice ušao je 21. kolovoza oko 23 sata i dva je sata zlostavljao i iživljavao se nad prestravljenom 83-godišnjakinjom. Nakon što je silovao staricu zaprijetio joj je kako će ju ponovno silovati ako ga prijavi policiji no Velika Jašović smogla je hrabrosti i obavijestila policiju o monstruoznom zločinu

Liječnički pregled starice potvrdio je kako je žrtva nasilnog seksualnog zločina, prenosi Blic, a osumnjičenom V. S. odmah je određen kućni pritvor koji on redovito krši, a istraga se još uvijek nastavlja.

V. S. i njegov otac optužuju staricu za klevetu, a seljanima su utjerali strah u kosti tako da nitko od stanovnika Belog Polja nije smio posjetiti Veliku Jašović koja se oporavlja u bolnici u Nišu jer ju, navodno, nije smjela osjetiti ni patronažna sestra te su joj u pomoć morali priskočiti albanski liječnici iz Peći.

Cijeli slučaj nadziru i međunarodne snage na Kosovu - OESS i EULEX.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još