SABINA BEGAN

Njemačka starleta bošnjačkih korijena trudna s Berlusconijem?

24.08.2012 u 16:36

Bionic
Reading

Njemačka starleta, 38-godišnja Sabina Began, koja je postala poznata tijekom afere s raskalašenim slavljima bivšeg predsjednika talijanske vlade Silvija Berlusconija, tvrdi da s njim očekuje dijete, objavili su u petak talijanski mediji

Began, njemački model bošnjačkih korijena, potvrdila je za talijanski dnevni list Il Fatto glasine da je trudna s Berlusconijem.

'Samo sam s njim bila u krevetu', izjavila je Began, koja je pod nadimkom 'pčelinja kraljica' sudjelovala na Berlusconijevim zabavama.

Began je odbila odgovoriti na pitanje kako je Berlusconi, koji ima petoro odrasle djece, reagirao na vijest o trudnoći.

Starleta, koja se prije 26 godina iz Njemačke odselila u Italiju gdje je glumila u filmovima koji su snimani za Berlusconijeve televizijske postaje i koja se prije zvala Sabina Beganović, izjavila je da je Berlusconi nakon odlaska s mjesta predsjednika vlade 'vrlo deprimiran' zbog problema s pravosuđem.

Began je time potvrdila izjave glavnog urednika dnevnog lista Il Giornale, Vittorija Feltrija, koji tvrdi da je 75-godišnji Berlusconi pao u duboku depresiju.

'Kad čovjek dođe u određene godine, jako je bolno kad vas kleveću u cijelome svijetu. Mislim da će se Silvio zbog toga vratiti u politiku. Želim mu da doživi 150 godina, čak da poživi vječno', izjavila je glumica.

Istodobno je žestoko kritizirala djevojke koje su sudjelovale na Berlusconijevim zabavama i koje sada svjedoče tijekom sudskog postupka protiv njega zbog zloporabe ovlasti i seksa s maloljetnom Marokankom.

'To su rogati vragovi. One su krive za to što je Silvio tako potišten', izjavila je starleta.

Kako piše Il Fatto, Berlusconi se povukao u svoju vilu La Certosa na Sardiniji, kontaktira s vrlo malim brojem ljudi i provodi strogu dijetu.

Berlusconija muče i poslovni problemi njegova medijskog koncerna.

U posljednje je vrijeme opet u kontaktu sa svojom bivšom suprugom Veronicom Lario, s kojom se rastao 2009, piše list.