NESLUŽBENI POSJET PRIJATELJU

Unuk Kim Jong-ila u Kaknju: BiH je slična Sj. Koreji!

22.08.2012 u 14:19

Bionic
Reading

Kim Han-sol, unuk bivšeg sjevernokorejskog vođe Kim Jong-ila, sinoć je, mimo svih očekivanja i medijskog eksponiranja, boravio s prijateljima u Kaknju, otkriva Kakanj-x.com

Kim Han-sol (17) najstariji je sin Kim Jong-nama i unuk bivšeg sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-ila. Od rujna prošle godine, slavni unuk studira na Ujedinjenom svjetskom koledžu u Mostaru. Iako u njegovoj zemlji vlada diktatura, mladi Kim slovi za tinejdžera s vrlo razvijenim viđenjima demokracije, piše Kakanj-x.com

'Kada sam došao u Mostar, jedan od prvih momaka s kojim sam se upoznao bio je Kakanjac. Postali smo jako dobri prijatelji pa sam ga odlučio posjetiti u Kaknju', započeo je razgovor Kim Han-sol.

'Došao sam avionom oko 21.30 sati u Sarajevo. Na aerodromu su me dočekali moji prijatelji i odlučili smo, napokon, da dođem u Kakanj. Ovdje sam prvi put. Grad mi se sviđa, djevojke su prelijepe i nadam se da ću opet uskoro doći. Bosna i Hercegovina mi se sviđa, sličnog je političkog sistema kao i moja zemlja. Želim obići što više gradova u ovoj lijepoj zemlji', u prijateljskom i vrlo opuštenom razgovoru u popularnom kakanjskom kafiću Piki, za Kakanj-x je rekao Kim, istaknuvši da baš i ne voli medije.

Novinari prate svaki korak mladog Kim Han-sola, kojeg inače gotovo uvijek okružuju tjelohranitelji.

'Ovo je moj neslužbeni posjet Kaknju. Skoro nitko ne zna da sam ovdje i zato trenutno nema osiguranja', rekao je.

Kakanj-x navodi da je za posjet Kim Han-sola saznao još u jutarnjim satima. Zbog sigurnosti tog mladića, nisu željeli dizati medijsku prašinu oko cijelog slučaja. Kakanj je napustio u jutarnjim satima u srijedu, zaputivši se u Mostar.