NJEZINA ISTINA

Sarah Palin objavljuje memoare

13.05.2009 u 07:30

Bionic
Reading

Republikanska potpredsjednička kandidatkinja na prošlogodišnjim izborima Sarah Palin (45) u proljeće 2010. objavit će željno očekivane memoare, objavila je u utorak novinska agencija Associated Press.

Republikanski kandidati senator John McCain i guvernerka Aljaske Sarah Palin na prošlogodišnjim američkim predsjedničkim izborima doživjeli su uvjerljivi poraz od Demokrata Baracka Obame i Josepha Bidena. Od tada traju nagađanja o tome kada će Sarah Palin objaviti memoare.

Za objavu memoara Palin je odabrala izdavačku kuću HarperCollins. Iako nisu objavljeni finacijski detalji ugovora između nje i izdavačke kuće, vjeruje se da se radi o ugovoru vrijednom više milijuna dolara.

"U medijima je objavljeno puno stvari o meni i mojoj obitelji, bilo je puno pogrešnih interpretacija o tome tko smo i u što vjerujemo. Zato je ovo idealna prilika da ispričam svoju stranu priče, a usput ću imati priliku staviti na kušnju svoju diplomu iz novinartsva", kazala je Sarah Palin za novinsku agenciju Associated Press.

Sarah Palin, koju sljedeće godine očekuju izbori za guvernerku Aljaske, diplomirala je novinarstvo na Sveučilištu Idaho 1987. godine.