Svijet ZAMETNUTA VREĆA U FRANKFURTU

Pošta iz Australije stigla u Hrvatsku tek nakon godinu dana

Hrvatska pošta (HP) zaprimila je vreću s poštanskim pošiljkama iz Australije, koje kasne do svojih odredišnih adresa više od godinu dana

Naime, premda je iz Australije, točnije s područja Melbournea, vreća s pošiljkama poslana još lani, 27. travnja, u Hrvatsku je tek sada stigla te se pošiljke preusmjeravaju na primatelje, pripćeno je danas iz HP-a.

Vjerojatni razlog zbog koje je ovih stotinjak pošiljaka kasnilo jest što se vreća zagubila na aerodromu u Frankfurtu, preko kojeg su putovale u Hrvatsku. Prema podacima na vreći u kojoj se nalaze pošiljke vidljivo je da su iz Australije prema Hrvatskoj krenule prošle godine u travnju, a iz Frankfurta su proslijeđene za Hrvatsku tek 19. srpnja 2012.

Od stotinjak pošiljaka neke su, nažalost oštećene od vlage te je nečitljiva adresa korisnika i nemoguće ih je dostaviti na odredište, naglašava HP.

Takve pošiljke bit će komisijski uništene, a sve ostale bit će u najbržem roku dostavljene korisnicima, dodaje se.

Iako Hrvatska pošta ne snosi odgovornost za nastali problem, zahvaljuje se korisnicima na strpljenju i razumijevanju.

Za sve dodatne informacije korisnici se mogu javiti na besplatni broj telefona kontaktnog centra Hrvatske pošte 0800 303 304 te putem elektronske pošte na adresu info@posta.hr.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još