SEKS U AUTOMOBILU

Egipatski ultrakonzervativni islamist uhvaćen sa studenticom

21.07.2012 u 18:21

Bionic
Reading

Egipatskog ultrakonzervativnog parlamentarnog zastupnika Alija Wanissa, sud u Egiptu osudio je na 18 mjeseci zatvora jer je uhvaćen in flagranti dok je činio ‘nećudoredna djela’ s jednom mladom studenticom, rekli su izvori iz egipatskog pravosuđa

Događaj s početka lipnja potaknuo je kritike, komentare i ironične primjedbe na egipatskim društvenim mrežama glede ‘dvostrukih mjerila’ predstavnika islamističkih pokreta. Zastupnika je policija uhvatila u automobilu u koji se sakrio s 22-godišnjom studneticom na auto cesti između Kaira i Aleksandrije. Kada je uhvaćen digao je viku govoreći da uživa zastupnički imunitet i odbijao pristati na uhićenje. U istrazi je Wallis rekao da je djevojka njegova nećakinja i da joj je davao umjetno disanje jer je izgubila svijest. Djevojka je pak istražiteljima rekla da je zastupnikova zaručnica. Istragom je utvrđeno da djevojka nije ni u kakvom srodstvu s islamističkim zastupnikom. Studentica je osuđena na šest mjeseci zatvora.

U ožujku je u Egiptu skandal izazvao drugi zastupnik ultrakonzervativne islamističke stranke al Nour koji je, kako bi opravdao svoje fotografije iz bolnice sa zavojima na nosu, prijavio da su ga napali kriminalci te da je bio primoran podvrgnuti se estetskoj kirurškoj intrevenciji, što strogo zabranjuje kruti islamski salafitski moral. Zbog tog je skandala Anwar el Balkimy naposlijetku izgubio zastupničko mjesto.