Svijet POLUDJELI OD POLITIKE

Pogledajte TV show u kojem se vade pištolji i bacaju cipele

Izravan televizijski 'talk show' u Jordanu proizveo je bujicu uvreda, gađanje cipelama i izvlačenje pištolja, dok je voditelj očajnički pokušavao razdvojiti dvojicu suparničkih političara.

Emisija emitirana u petak na privatnom satelitskom kanalu Jo Sat, počela je izmicati kontroli nakon što je parlamentarni zastupnik Muhamed Šavabka optužio bivšeg zastupnika Mansura Murada da je špijun sirijskog režima.

Ta je optužba dovela do oštre razmjene uvreda i optužbi.

"Vi ste plaćeni špijun sirijskog režima", rekao je Šavabka, na što mu je Murad uzvratio da je on "plaćeni špijun Mossada (izraelska tajna služba) i lopov".

Zastupnik je potom cipelom gađao suparnika, te izvukao pištolj i prijetio mu, dok su obojica ustala iz sjedala i krenula jedan prema drugom, a televizijski voditelj je stao između njih ispred kamera kako bi smirio strasti. Na kraju nije došlo do pucnjave i nitko nije ozlijeđen.

Jordan, gdje aktivisti održavaju proreformske i antikorupcijske prosvjede, bio je i poprištem nekoliko prosvjeda protiv Damaska od izbijanja pobune u ožujku 2011. u susjednoj Siriji.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još