Svijet VALJDA IMAJU DOVOLJNO NOVCA

Nikolić tuži CNN jer su ga zamijenili za Mladića

  • Autor: tportal.hr
  • 6.12.2008 19:01:58
  • 6.12.2008 19:01:48

Neobična greška potkrala se urednicima američke televizije CNN. Uz vijest o Ratku Mladiću objavili su fotografiju predsjednika SNS-a Tomislava Nikolića, koji ih zbog toga namjerava tužiti

U tekstu o pretresu kuće i stanova Ratka Mladića CNN je prije dva dana objavio sliku predsjednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, prenosi 24 sata.

Fotografiju Nikolića potpisali su rečenicom: 'Ratko Mladić je optužen za genocid na Međunarodnom kaznenom sudu u Haagu.' Nikolić je za srpski Press rekao da se nada da CNN ima dovoljno novca jer ih planira tužiti.

'Što da vam kažem, nadam se da me poslije objavljivanja ove fotografije neće loviti razni lovci na glave, kako bi me prodali Haagu za pet milijuna dolara. Svi znaju da ja uvijek slobodno šećem', rekao je Nikolić, koji ne vjeruje da je u pitanju greška američke televizije.

'Vjerujem da je to smišljena akcija, jer se takvom servisu ne događaju ovakve neprofesionalnosti. Nadam se da CNN ima novca i da ih nije uhvatila financijska kriza. Na sudu će morati objasniti kako je moguće zamijeniti sliku Ratka Mladića i mene iz lanjske kampanje. Kojem sudu ću ih tužiti i koliku ću naknadu tražiti, odlučit će odvjetnici profesionalci', rekao je Nikolić.

Dodao je da je ponosan što su ga na CNN-u izjednačili s Ratkom Mladićem, ali da će ih ipak tužiti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
© Hrvatski Telekom 2016. Sva prava pridržana.
www.tportal.hr  www.t.ht.hr