Svijet BRAT HANS

I Bettinina starija sestra prodana u roblje u BiH?!

Njemica (Karla) Bettina Izvor: Reuters , Autor:Reuters
  • Autor: G.D.
  • 22.1.2013 20:54:35
  • 31.5.2012 13:45:55

Stravična priča o 19-godišnjoj Bettini, njemačkoj državljanki koju je njezina majka najvjerojatnije prodala u ropstvo u Bosnu i Hercegovinu, poprima sve strašnije razmjere. Prema pisanju njemačkog Bilda, Bettinina starija sestra netragom je nestala prije tri godine, te se sumnje kako je i nju majka Christine nekome prodala!

Čini se kako je stravična priča o višegodišnjem zlostavljanju 19-godišnje Bettine u bosanskom selu Karavlasi tek vrh ledenog brijega horora koji je svojoj djeci priredila Njemica Christine, koja je svoju kćerku manje-više prodala bračnom paru Milenku i Slavojki Marinković.

Kako je Bildu izjavio Bettinin brat Hans, njihova majka je bila teška alkoholičarka koja je svoju djecu stalno tukla, pa su intervenirale i socijalne službe, koje očito nisu kako treba napravile svoj posao. Hans tvrdi da su i ostale njegove sestre završile u Bosni u ropstvu, a prodala ih je vlastita majka!

U najnovijem pak tekstu Bild ističe nejasnu sudbinu Bettinine starije sestre Annett, koja je nestala prije tri godine! Sumnja se da je i nju Christine prodala u ropstvo. Hans tvrdi da ju je majka natjerala na brak s jednim Bosancem, a kada su ostala djeca pitala što je s njom, dobili su odgovor da je umrla. Nitko ne zna što se dogodilo sa 35-godišnjom Annett, a majka Christine je za Bild potvrdila da 'već tri godine nema nikakav kontakt s njom'.

Cijeli slučaj istražuju i bosanska i njemačka policija.
196341,196312,196147,118734
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još