VELEPOSLANICI U ČUDU

Automobilom upao u tajni tunel pod Dedinjem

16.05.2012 u 12:32

Bionic
Reading

U elitnoj beogradskoj četvrti Dedinje otkriven je tajni tunel. Do otkrića tunela u Tolstojevoj ulici, gdje je živio i bivši srpski predsjednik Slobodan Milošević, došlo je zbog višednevnih padalina, koje su doprinijele otvaranju rupe u asfaltu nasred ulice

Podzemni prolaz otvorio se u trenutku kada je iz garaže rezidencije veleposlanika Tunisa na ulicu izlazilo vozilo kojim je upravljao službeni vozač Srđan P. (47). Automobil je prednjim kotačem upao u rupu, prenosi Mondo.rs.

'Sve se događalo brzo. Izlazio sam iz garaže i prvo sam čuo strahovit zvuk poput pucnjave ili loma. Potom sam osjetio kako mi automobil propada. Kada sam izašao, nisam mogao vjerovati što vidim. Kotač se nalazio u krateru promjera oko jednog metra i iste dubine. Na jednom kraju rupe lijepo se vidio tunel', rekao je Pantić za Alo.

Žitelji Tolstojeve ulice negoduju tvrdeći da im država naplaćuje visok porez jer žive u dijelu grada prve kategorije, a zauzvrat ne dobivaju nikakvo održavanje.

'Nikad u životu ovako nešto nisam vidio. Automobil je jednostavno propao u rupu nasred ulice. Tko će znati što se dogodilo, znam samo da su prije tri godine bili radnici i na tom mjestu nešto radili. Možda to otvaranje rupe u asfaltu ima veze s kanalizacijskim šahtom koji godinama ne funkcionira, a nadležne službe ne reagiraju, iako smo im više puta prijavili kvar', kaže jedan susjed.

'Eto, možete vidjeti da je tu samo zakrpan asfalt. Sramota je za zemlju što se u blizini nalaze rezidencije stranih ambasada. Vidite kako gledaju u čudu što se dogodilo', ispričao je on.