ARHIVI OTKRIVAJU

Hitler se liječio kokainom i fiksao bikovim sjemenom!

11.05.2012 u 10:55

Bionic
Reading

Otvaranje arhiva američkih vojnih snaga otkrilo je nove, senzacionalne informacije o životnim navikama krvnika Adolfa Hitlera - kokainom je liječio sinuse i česte upale grla, fiksao se bikovim sjemenom da si poboljša seksualni život, koristio je 28 različitih lijekova, a među njima i jake lijekove kojima je pokušavao spriječiti učestalo, nekontrolirano ispuštanje plinova

Riječ je o dokumentima koji sadrže nalaze Hitlerovog liječničkog tima, konkretno o 178 stranica izvještaja njegovog osobnog liječnika dr. Erwina Giesinga od 12. lipnja 1945, kojeg su dohvatile američke vojne snage.

Američki mediji pišu da liječnički nalazi otkrivaju kako je Adolf Hitler postao ovisan o kokainu koji je trošio da zaliječi sinuse i upale grla, ali su mu liječnici smanjili dozu jer je kokain počeo značajno utjecati na njegovo raspoloženje.

Kako bi füreru poboljšali seksualni život, liječnici su mu ubrizgavali ekstrakt od sjemena, testisa i prostate mladih bikova.

Dokumenti otkrivaju i još neke neočekivane detalje - Hitler je patio od nekontroliranog i čestog ispuštanja plinova. Bila je to posljedica vegetarijanske prehrane. Taj je problem pokušavao riješiti uz pomoć 'antiplinskih' tableta baziranih na strihninu, otrovu koji oštećuje jetru i želudac.