Svijet PRLJAVO RUBLJE

Španjolski kraljevski par ne slavi zlatni pir zbog preljuba?

Španjolska kraljevska obitelj ponovno se našla u središtu medijske pozornosti kada se doznalo kako kralj Juan Carlos i kraljica Sofia neće organizirati proslavu zlatnog pira.

Naime, sve su češće glasine da proslave neće biti zbog kraljeve šestogodišnje afere s njemačkom aristokratkinjom koja je od njega mlađa 28 godina i koja je, navodno, bila s kraljem na safariju u Bocvani. Podsjetimo, kalj Juan Carlos (74) razbjesnio je Španjolce kada se saznalo da je na vrhuncu krize, kada je 23 posto Španjolaca bez posla i država steže pojas, potrošio gotovo 60.000 dolara za dvotjedni lov na slonove.

Svoj srebrni pir 14. svibnja 1987. kralj i kraljica proslavili su gozbom na koju su pozvali 25 parova iz Španjolske koji su istog dana slavili srebrni pir, a za zlatni pir koji će proslaviti u ponedjeljak ništa nije organizirano. Upravo činjenica da kraljevski par neće svečano obilježiti svoj zlatni pir zaintrigirala je Španjolce i nagnala ih na razmišljanje da je brak kralja i kraljice u velikoj krizi.185159,165016,137340,167470Govorkanja su počela kada se saznalo da je kraljica Sofia svog supruga koji se u bolnici oporavljao od operacije kuka posjetila samo jednom, a onda se saznalo i da ga je na putu u Bocvanu navodno pratila 28 godina mlađa Njemica dok je kraljica posjećivala svoju rodbinu u Grčkoj.

Sol na ranu dodali su i ovotjedni izvještaji o navodnim e-mailovima kojima se kralja optužuje za povezanost s nedoličnim poslovnim potezima, javlja Telegraph.

U korist tvrdnjama da nešto u odnosima kralja i kraljice nije uredu ide i činjenica da će kraljica Sofia sama prisustvovati proslavi 60. godišnjice kraljevanja britanske kraljice Elizabete. Službeno, kralj neće biti na proslavi u dvorcu Windsor zbog oporavka nakon operacije kuka.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još