Svijet NAPAD NA RAVNATELJA

Američka policija uhitila 6-godišnjaka

Policija u malom gradu američke države Indiane odvela je šestogodišnjaka iz njegove osnovne škole i optužila ga za napad i prijetnje ravnatelju, priopćila je policija u srijedu

Incident se dogodio nakon jednog ranijeg u travnju kada je policija u lisicama odvela šestogodišnju djevojčicu koja je vrištala, plakala, ozlijedila ravnatelja i oštetila imovinu u jednoj osnovnoj školi u Gerogiji. Djevojčica nije optužena.

Učenik iz Indiane, koji je u školi nedavno suspendiran zbog toga što je grizao i udarao jednog zaposlenika, uhićen je 18. travnja u osnovnoj školi u Shelbyvilleu, oko 50 kilomettra jugoistočno od Indianopolisa.

'To nije bio izolirani incident', rekao je policijski poručnik u Shelbyvilleu Michael Turner.

Djelatnici škole policiju su pozvali nakon što je neimenovani učenik udario ravnatelja i rekao njemu i njegovoj pomoćnici da će ih ubiti, stoji u izvješću policije.

183880,174478,149918,162334
Učenik je vikao, vrištao i ležao na podu ureda pomoćnice ravnatelja kada je policija došla. Pomoćnica ravnatelja odvela je učenika u policijsko vozilo. Učenik je odvezen u policijsku postaju i nisu mu stavljane lisice.

Turner je rekao da će podizanje optužnice za maloljetnike pomoći da se djetetu pruži potrebna pomoć. 'Stavljajući ga u sustav mogu se otvoriti putevi koje možda roditelji nemaju', rekao je.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još