Svijet NOVI TREND U NJEMAČKOJ

Speed-datingom do studentske sobe

  • Autor: G.D.
  • 24.4.2012 15:41:54
  • 24.4.2012 12:27:12

Kako javlja Deutsche Welle, njemački studenti su u potrazi za odgovarajućim cimerima i sobama odlučili metodu speed-datinga, poznatu i iz hit-seije 'Seks i grad', iskoristiti za rješavanje svojih stambenih problema

Speed-dating vam inače obećava da ćete u roku od nekoliko minuta možda upoznati osobu vaših ljubavnih snova. Ovo su načelo sad počeli koristiti i studenti u njemačkom gradu Würzburgu - u potrazi za sobama u zajedničkim studentskim stanovima.

Susanne Lindner, Thomas Bögle und Sophia Guttenberger sjede za stolom omiljene studentske gostionice Kellerperle u Würzburgu. Oni napeto iščekuju tko će im se na nekoliko minuta pridružiti za stolom. Ovo troje studenata traže cimera ili cimericu za slobodnu sobu u stanu kojia dijele. U pozadini svira glazba, svaki je stol u lokalu zauzet. Svi na puloverima imaju kvačicom pričvršćen papirić na kojemu piše što traže ili nude.
180654,180083,180013,165303
Na znak voditelja kreće akcija. Studenti imaju pet minuta vremena upoznati svoje potencijalne nove cimere. Što dalje slijedi, možete saznati na ovom linku.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još