Svijet BERLUSCONI O SVOJIM 'ORGIJAMA'

'Djevojke su samo nastupale u burlesknim točkama'

Bivši predsjednik talijanske vlade Silvio Berlusconi, koji se u petak prvi put pojavio na ročištu u procesu Rubygate u Milanu, izjavio je da su večeri u njegovoj luksuznoj vili nedaleko od Milana, u javnosti predstavljene kao 'orgije', zapravo bile tek 'burleskne predstave' u stilu francuskog kankana

Medijski mogul, optužen u toj aferi za korištenje seksualnih usluga marokanske maloljetnice nadimka 'Ruby' i zloporabu vlasti, ustrajno negira da je sudjelovao u raskalašenim zabavama s prostitutkama.

To su bile 'elegantne večere' na kojima su mlade djevojke 'sudjelovale u burlesknim točkama' u 'nekadašnjoj diskoteci (njegove) djece", u 'smirenoj, simpatičnoj i prpošnoj' atmosferi, opisao je Berlusconi.

183219,178847,163097,176827
Svoje prvo pojavljivanje na jednom ročištu bivši talijanski premijer objasnio je 'željom da nazoči toj komediji, velikoj medijskoj akciji ocrnjivanja', ustvrdivši da je riječ o 'beskorisnom' ali skupom sudskom postupku čije je financiranje iz javnih sredstava 'skadalozno'.

Berlusconija optužnica tereti da je od veljače do svibnja 2010. desetak puta platio za seksualne usluge Marokanki Karimi El Marug 'Ruby', koja je tad bila maloljetna, za što je po talijanskim zakonima zapriječena kazna do tri godine zatvora. I Berlusconi i 'Rubi' niječu da su ikad imali spolne odnose.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još