Svijet BUNGA BUNGA

Maneekenka svjedočila o Berlusconijevim divljim zabavama

Mlada marokanska manekenka Imane Fadil svjedočila je u ponedjeljak na milanskom sudu o razuzdanim zabavama bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija u procesu protiv njega zbog navodnog plaćanja seksualnih usluga, pokrenutom nakon izbijanja skandala oko maloljetne Marokanke 'Ruby', javile su agencije

Berlusconiju se sudi zbog navodnog plaćanja seskualnih usluga maloljetnoj Marokanki Karimi 'Ruby' El Mahroug nakon zabava u njegovoj vili u okolici Milana i zbog navodnog utjecanja na policiju da pusti 'Ruby' nakon privođenja zbog krađe.

Nova svjedokinja je milanskom sudu rekla da je čula da maloljetna Marokanka ima kompromitirajuće slike i snimke bivšeg premijera. Ona je rekla da je za Ruby prvi puta čula prije dvije godine od Barbare Faggioli, jedne od djevojaka koja je bila bliža Berlusconiju.

'Ruby se mogla osvetiti', rekla je Imane Fadil. Faggioli je bila 'nervozna zbog te djevojke koja bi mogla Berlusconija i sve nas uvaliti u nevolje', rekla je svjedokinja i ustvrdila da joj je Fagggioli rekla da Ruby 'ima vrlo kompromitirajuće video snimke i slike zabava'.

183219,178847,163097,176827
Fadil Imane tvrdi da je odbijala ponude da sudjeluje na Berlusconijevim takozvanim 'bunga-bunga' seksualnim zabavama. Fadil je u svojstvu oštećene strane u odvojenom slučaju protiv tri osobe zbog navodnog podvođenja prostitutki Berlusconiju i prva je svjedokinja koja je ustvrdila da je odbijala novac za sudjelovanje na tim zabavama.

Fadil je rekla da joj je Berlusconi osobno ponudio omotnicu sa četiri novčanice od 500 eura da ostane preko noći prvi puta kada je posjetila njegovu vilu sjeverno od Milana. 'Djevojke koje bi ostale preko noći posebno bi se darivalo. One su dobivale najviše. Činile su sve što mogu da ostanu', ustvrdila je.

Marokanka je na sudu svjedočila da je u zabavma sudjelovala i Nicoel Minetti, sadašnja zastupnica Berlusconijeva stranke Narod slobode u regionalnom parlamentu Lombardije i jedna od troje optuženih da je bivšeg premijera 'opskrbljivala' prostitutkama, navodi agencija ANSA.

Tužitelji tvrde da je Berlusconi u svojoj vili imao spolni odnos s 33 protitutke no on tvrdi da su njegove zabave bile nevine i odbacuje sve optužbe. Berlusconi u ponedjeljak nije bio na sudu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još