Svijet SREĆOM, NEMA POGINULIH

Autobus pun djece sletio u provaliju kod Mostara

Autobus s oko 50 putnika, uglavnom djece i mlađih osoba, sletio je s ceste u provaliju na ulazu u Mostar u ponedjeljak ujutro, no teže ozlijeđenih i poginulih nije bilo, izvijestili su iz policije i medicinskih ustanova

Desetak mlađih osoba dobilo je pomoć na odjelu Urgentne medicine Kliničko-bolničkog centra u Mostaru, dok se ukupno 26 ljudi obratilo zdravstvenim ustanovama na području Mostara. Kako je izvijestila glasnogovornica mostarske bolnice Silva Šunjić, svi ozlijeđeni su stabilnog zdravstvenog stanja, a liječnici su im konstatirali lakše ozljede nagnječenja, ozljede vratne kralježnice te je kod nekoliko osoba kirurški odstranjeno staklo.
Autobus sletio u provaliju
Prema policijskom izvješću, autobus koji je prevozio djecu iz Čapljine i Čitluka u školske ustanove u Mostaru najvjerojatnije je zbog lošega vremena i jake kiše na nepreglednom zavoju probio ogradu na magistralnoj cesti u mjestu Kobilovača kod Mostara te je sletio u provaliju. Zaustavilo ga je nakon petnaestak metara granje drveća. Policija dodaje da se u zdravstvene ustanove u Mostaru prijavilo 26 osoba koje su zatražile pomoć. Policija i dežurna tužiteljica su obavili očevid.
186801,182477,182183,177118
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još