JADRANKA UMJESTO ACE

Šešelj kandidira suprugu za predsjednicu Srbije?

06.04.2012 u 11:13

Bionic
Reading

Vojislav Šešelj, čelnik Srpske radikalne stranke, odlučio je u četvrtak navečer vlastitu suprugu Jadranku Šešelj, u ime SRS-a, kandidirati na predsjedničkim izborima koji će se održati 6. svibnja, saznaje beogradski Blic

Vojislav Šešelj odluku je navodno već priopćio stranačkim tijelima SRS-a.

Kako navodi Blic, očekuje se da će ovaj potez u najskorijoj budućnosti, možda već u petak, postati službena odluka i da će Jadranka Šešelj biti javno predstavljena kao kandidat SRS-a.

Radikali su nakon najave da će se 6. svibnja održati predsjednički izbori priopćili da će njihov kandidat biti potpredsjednik stranke Aleksandar Martinović, ali je Šešelj u međuvremenu promijenio odluku.

Takav potez haškog pritvorenika Šešelja zateći će mnoge, osobito stoga što je njegova supruga Jadranka nedavno izjavila da nikada nije bila uključena u kampanju SRS-a 'pa ni sada'.

'Nemam ja što pričati o tome. Nisam ni mislila da bi trebalo. Da sam htjela, vjerujem da Vojislav ne bi imao ništa protiv. Možda bi mu se i svidjelo. Možda bih pridobila neke jeftine poene, a to nikako nisam htjela. Nije to u stranci naslijeđe. Dovoljno sam bila angažirana u obitelji', izjavila je Jadranka Šešelj.

Očekuje se da bi kandidatura Jadranke Šešelj mogla dovesti do prelijevanja određenog broja u dijelu biračkog tijela koje se odlučuje između predsjedničkih kandidata SRS-a, SNS-a (Tomislav Nikolić) i DSS-a (Vojislav Koštunica).