DA NITKO NE ZNA

Michelle Obama se voli iskradati u grad po hamburgere

24.04.2009 u 09:16

Bionic
Reading

Prva dama Amerike Michelle Obama uživa veliku popularnost u svojoj zemlji, ali i u svijetu. Pomno se sluša sve što ona kaže i iščekuje što će obući u određenim prilikama

Javnost gladna informacija o životu prve dame guta sve što joj se servira. Tako im je Michelle otkrila, navodi MSNBC, da se ona zajedno s osobljem Bijele kuće voli iskradati iz rezidencije i jesti na zabavnim mjestima u gradu.

Tri mjeseca su prošla otkad je preuzela dužnost prve dame i kaže da joj ne nedostaje kuhanje, a novog ljubimca, psića imena Bo, nazvala je 'pomalo blesavim'.

'Sa svojim osobljem se volim krišom iskradati iz kuće i onda testiramo sva zanimljiva mjesta na kojima se može jesti u Washingtonu', rekla je gospođa Obama okupljenoj djeci koja su došla u posjet Bijeloj kući.

'Otišli smo do Five Guys i nitko nije znao za to', izjavila je Michelle imenujući popularni lanac restorana brze hrane. 'Bilo je dobro', dodala je.

Jedan djelatnik Bijele kuće objasnio je njezinu izjavu ovako: 'Nije htjela time reći da se iskrada bez agenata tajnih službi koji je štite, jer se podrazumijeva da prva dama Amerike ne može nikuda bez njih, nego da se ponekad iskrade a da novinari ne znaju za to.'