JUTROS U ETERU

Voditelj BBC-a 'ubio oko' pred kamerama

09.03.2012 u 15:41

Bionic
Reading

Voditelj BBC-a Simon McCoy (50) ulovljen je kako leži na voditeljskom stolu, pred kamerama, na samom početku jutarnjih vijesti (u 8.26), što je izazvalo salvu duhovitih komentara na društvenim mrežama

Čim je shvatio da je u eteru, McCoy je skočio i pokušao se ispraviti, ostavivši bez teksta suvoditeljicu Martine Croxall.

U jednom od komentara na Twitteru, Ismat Abidi dobacuje: 'Nikada nemoj zaspati na radnom stolu, posebno ako radiš kao televizijski voditelj.'

Nije to prvi put da je McCoy meta kiselih komentara zbog rada pred kamerama. Video na Youtubeu od kolovoza 2009. ga pokazuje kako vehementno reagira, ne znajući da je u eteru, dok je išao prilog o vijestima s burze.
Reagirala je i kolegica Croxall koja je duhovito pokušala spasiti kolegu napisavši na Twitteru da 'Simonu nije dana potrebna intravenozna doza kave'.

Sam McCoy je napisao da nije spavao već da je pao u duboku brigu nakon što mu je rečeno da kraljica želi da baš on pokrije njenu buduću turneju, što je izazvalo nove šale na račun načina na koji je McCoy izvijestio o nedavnim protokolarnim obavezama kraljice.

Situacija se poklapa sa sličnim događajem kada je prezenter Fox Newsa, Doug Luzader, isto 'ubio oko' tijekom izvještaja o republikanskom pripetavanju na 'super utorku' u SAD-u.

Iako se čini da je to bila šala jer se voditelj nije 'mogao probuditi' iako ga je suvoditeljica drmala i pokušavala uspraviti.