BRUKA NA JAZZ FM-U

Zvučni zapis gay pornića zaintrigirao Britance

21.02.2012 u 14:02

Bionic
Reading

Britanska digitalna radiopostaja Jazz FM ispričala se nakon što je greškom emitirala zvučni zapis gay pornografskog filma, koji je potrajao čak pet minuta

Slušatelji emisije Mikea Vittija u subotu su ostali zatečeni kada su u podlozi glazbe i reklama iz svojih radio prijemnika začuli stenjanje dvojice muškaraca.

'Incident se dogodio za vrijeme unaprijed snimljene emisije, a slušatelji su imali priliku čuti stenjanje čiji intenzitet nije ostavio puno prostora njihovoj mašti.

Bilo je neautoriziranih aktivnosti i neumjesnog ponašanja u studiju u subotu navečer. Ozbiljno razmatramo situaciju, a odmah je pokrenuta i istraga. Ukoliko se pokaže nužnim, poduzet će se disciplinske mjere prema odgovornima', priopćila je uprava radiopostaje u ponedjeljak, piše Guardian.

Istovremeno, na internetskim stranicama Jazz FM-a osvanulo je i Vittijevo priopćenje. 'Molimo prihvatite naše duboke i iskrene isprike ukoliko smo vas uvrijedili na bilo koji način', poručio je Vitti.

'Na nesreću, u subotu, 18. veljače, u 19.15 sati dogodio nam se neautorizirani pristup programu, što je rezultiralo neželjenim incidentom... Budite uvjereni da smo poduzeli potrebne korake kako bismo osigurali da se tako nešto ne ponovi', napisao je Vitti, koji je ujedno i šef programa Jazz FM-a.

Preko Twittera u utorak je poručio da mu je uistinu žao što su doživjeli upad u sustav. Naveo je da tehničari pokušavaju otkriti što se dogodilo i najavio da će se još jednom ispričati u samoj emisiji.

Napisao je da se nakon fijaska uputio u London, da posljednjih dana nije dobro raspoložen i ne može razumjeti zašto bi netko to učinio.

Publika Jazz FM-a, koji pokriva mnoge žanrove jazza, prosječno broji oko 500.000 slušatelja. Vittijeva emisija Funky Sensations redovito emitira skladbe umjetnika poput Ricka Jamesa, Teddyja Pendergrassa, Georgea Dukea, Booker T-ja i Roya Ayersa.