18 KILA ZA PREDSJEDNIČKU KAMPANJU

Zrakoplov s travom omeo Obamin let

17.02.2012 u 13:42

Bionic
Reading

Kao iz nekog nenapisanog nastavka filma 'Glup, gluplji', pilot nad Los Angelesom ušao je u zračni prostor rezerviran za predsjednika Obamu koji je letio prema mjestu Corona Del Mar. Pilot nije bio sam. Društvo mu je pravilo 18 kila marihuane

Bez obzira što je Federalni stožer za avijaciju obavijestio sve pilote kako u četvrtak ne smije biti nikakvih letova u radijusu od 13 kilometara oko putanje predsjedničkog helikoptera, pilot u Cessni briljantno je pomislio da je to pravi trenutak za krijumčarenje marihuane. Nije prošlo dugo i mali su avion presrela dva borbena zrakoplova F-16 te je prisilno spušten na aerodrom u Long Beachu.

Predsjednik nije ni u jednom trenutku bio u opasnosti, kazali su iz obavještajnih službi dodajući kako pilot nije imao namjeru nauditi Obami. Pravo čudo, a tko zna, možda mu je htio prodati grumen zelenila negdje visoko u zraku i daleko od pogleda birača.

Obama je letio prema Coroni Del Mar izmusti nešto para za predsjedničku kampanju. Novinari koji su ga pratili u susjednom helikopteru izjavili su da nisu vidjeli nikakav zrakoplov, a američka vojska odbila je reći koliko je Cessna stvarno bila udaljena.