Svijet BIVŠI NAČELNIK KNEŽEVA

Platio ženi novi nos iz općinskog proračuna

  • Autor: tportal.hr
  • 4.12.2008 12:14:21
  • 4.12.2008 11:28:38

Gradski oci Kneževa izrazili su sumnju da Škeljić nezakonito troši proračunski novac. Naveli su da je Škeljić na Centar za socijalni rad knjižio čak i uplatu za plastičnu operaciju nosa svoje supruge

KNEŽEVO - Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske podnijeli su Okružnom tužiteljstvu u Banja Luci kaznenu prijavu protiv Bore Škeljića (42), bivšeg načelnika općine Kneževo.

Škeljiću se stavlja na teret da je prekoračio ovlasti u vezi s nezakonitom dodjelom novca iz općinskog proračuna, u iznosu od 106.114 KM (gotovo 390.000 kuna), piše Pincom.info.

Utvrđeno je da je taj novac lažno prikazivao u izvještajima o izvršavanju općinskog proračuna kao financijska sredstva koja su dostavljana Centru za socijalni rad Kneževo.

Škeljić je osumnjičen da je neovlašteno dodjeljivao socijalnu pomoć osobama koje na to nisu imale pravo, niti je za njih Centar za socijalni rad izdao rješenja kojima se utvrđuje njihovo pravo na socijalnu zaštitu.

Prema pisanju Dnevnog avaza, gradski oci Kneževa u rujnu ove godine izrazili su sumnju da Škeljić nezakonito troši proračunski novac, a kao primjer nezakonitog trošenja naveli su da je Škeljić na Centar za socijalni rad knjižio čak i uplatu za plastičnu operaciju nosa svoje supruge.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
© Hrvatski Telekom 2016. Sva prava pridržana.
www.tportal.hr  www.t.ht.hr