BURAN TJEDAN

Vjenčali se za minutu, a razveli još brže

16.04.2009 u 12:05

Bionic
Reading

Bebhinn O’Keeffe (25) i Alan Healy (31) koji su razmijenili vjenčane zavjete na lokalnoj radiostanici, a prije toga se nisu poznavali, razišli su se nakon samo tjedan dana zajedničkog života

Paru koji se zakleo na vječnu vjernost čim su se sreli, putovi su se razišli već nakon kratkog medenog mjeseca koji su proveli u Portugalu, piše Irish Times.

'Nisam doznala puno o Alanu tijekom putovanja, a više ni ne želim', rekla je Bebhin za irske medije. 'Pretpostavljam da je tu bilo mnogo očekivanja na obje strane koje nije dovelo ni do čega', dodala je ona.

Par je izmijenio zavjete na neobaveznoj ceremoniji kao vrhunac natjecanja jedne radiopostaje 'Dvoje stranaca i vjenčanje' u kojem se natjecalo više od 85 muškaraca i žena koji su tražili svoju priliku za vjenčanje u radijskom eteru.

Vjenčanje nije službeno priznato po zakonima Irske, ali je par imao mogućnost potvrditi svoju odluku nakon određenog broja mjeseci koje bi proveli zajedno.

Kao dio nagrade ponuđena im je i mogućnost korištenja kuće koju bi besplatno imali na raspolaganju godinu dana, u slučaju da nakon tri mjeseca i dalje budu zajedno.

'Definitivno ga više ne namjeravam vidjeti', rekla je gospođica O'Keeffe i dodala da je uživala u odmoru sa službenim osobljem s radiopostaje koje ih je pratilo, a ne s Healyjem. 'Mi jednostavno imamo potpuno različite poglede na život', rekla je ona. Gospodina Healyja novinari Irish Timesa nisu uspjeli dobiti.