DEMANTI BIJELE KUĆE

Barack Obama nije se teleportirao na Mars

04.01.2012 u 17:59

Bionic
Reading

Američki predsjednik Barack Obama nije putovao svemirom iz tajne CIA-ine 'skok-sobe' za teleportaciju - tako glasi novi službeni odgovor Bijele kuće gdje je nekome, čini se, dosadilo demantirati suhoparne teme, pa se pozabavio teorijama urote kojih u Americi nikada nije falilo

Gospoda Andrew Basiago i William Stillings tvrde da je današnji američki predsjednik 80-ih, kao 19-godišnjak po imenu Barry Soetero, skupa s njima dvojicom radio za američke službe kao 'krononaut' iliti svemirski teleportacijski šetač po solarnome sustavu. CIA-ina 'skok-soba' u kojoj su se vršile teleportacije nalazi se, po njima, u kalifornijskom El Segundu, a Stillings i Baisago tvrde da je Obama putem navedenih metoda boravio na Marsu.

'Je li predsjednik Obama bio na Marsu? Samo ako se računa to što je gledao Marvina Marsijanca (crtić, op. a.)', izjavio je medijima glasnogovornik Nacionalnog vijeća za sigurnost.

Na stranicama Društva za istraživanje marsijanskih anomalija, njegov osnivač Andrew D. Basiago predstavljen je kao 'odvjetnik, pisac i vizionar'. Među tvrdnjama koje dotično društvo pokušava afirmirati jesu postojanje života na Marsu i neka vrsta vremeplova - 'kvantni pristup' američke vlade prošlim i budućim događajima. Basiago tvrdi da je kao dijete 60-ih i 70-ih bio korišten za svemirske teleportacijske programe američke vlade u projektu Pegasus.