Svijet TEŠKA UPALA UHA

Pahor u bolnici ostaje i preko praznika

Stanje slovenskog premijera Boruta Pahora koji je u subotu ponovno hospitaliziran zbog nedovoljno izliječene upale srednjeg uha se popravlja, ali će u bolnici ostati i preko novogodišnjih praznika, objavili su slovenski mediji u srijedu

On se osjeća dobro i liječenje se odvija prema očekivanjima, ali će zbog intenzivne terapije antibioticima ostati u bolnici i za praznike pod nadzorom liječnika, pojasnili su u priopćenju za javnost u ljubljanskom Kliničkom bolničkom centru.

Pahor je u bolnicu najprije primljen 12. ovog mjeseca, a u subotu je ponovno hospitaliziran zbog pogoršanja zdravstvenog stanja uslijed teške upale srednjeg uha na kojemu su mu do sada izvedena dva kirurška zahvata.

Pahora na dužnosti predsjednika vlade na odlasku koja obavlja tekuće poslove do postavljanja i potvrđivanja nove sada zamjenjuje ministar za europske poslove i privremeni ministar gospodarstva Mitja Gaspari, a u njegovoj ulozi predsjednika Socijalnih demokrata (SD) zamjenjuje ga potpredsjednik stranke Patrick Vlačič.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još