VELIKA REGIONALNA AKCIJA

57 dilera uhićeno u Crnoj Gori i BiH

Bionic
Reading

Najmanje dvadeset osoba uhićeno je u različitim dijelovima BiH i još 16 u Crnoj Gori u ponedjeljak u širokoj regionalnoj policijskoj akciji protiv mreže krijumčara drogom, priopćile su policije tih dviju zemalja

Glasnogovornica policije Republike Srpske Mirna Šoja izjavila je kako se akcija protiv krijumčara odvija na području oba bosanskohercegovačka entiteta po nalogu državnog tužiteljstva i da su u tijeku uhićenja i pretresi na više lokacija.

Vlm agencija javlja da je zaplijenjeno oko 350 kilograma opojne droge skunk visoke THC vrijednosti tijekom međunarodne policijske akcije 'Trio' te da je uhićeno 57 osoba s područja Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

'U akciji sudjeluju i ministarstva unutarnjih poslova Crne Gore, Hrvatske, Srbije i Albanije', kazala je Šoja, rekavši da se radi o regionalnoj mreži trgovaca drogom.

Istodobno je crnogorska policija priopćila da je na području Nikšića u regionalnoj akciji kodnog imena 'Trio' u suradnji s albanskom policijom uhitila 16 ljudi i dodala da su u inicijalnoj fazi ove akcije sudjelovale i hrvatska i srpska policija.