Svijet 'OTKAZAO' VLADIN ZRAKOPLOV

Kosor u Bruxellesu: Ništa ne može pokvariti sutrašnji dan

Unatoč tome što je, nakon što je predsjednika Josipovića doveo u Bruxelles, Vladin zrakoplov 'otkazao poslušnost' te je premijerka Kosor sa suradnicima za Belgiju letjela redovnim letom, raspoloženje u hrvatskom izaslanstvu i dalje je dobro

'Ništa mi neće pokvariti raspoloženje uoči sutrašnjeg povijesnog dana', rekla je premijerka Jadranka Kosor nakon što je, kako javlja Večernji, zbog kvara na Vladinom zrakoplovu koji ju je trebao prevesti iz Marseillea u Bruxelles, sletjela u Belgiju redovnom linijom.

Kosor je kazala, navodi Novi list, da je ponosna što je njezina Vlada završila pregovore s EU-om. Na pitanje što savjetuje novoj vladi, poručila je da 'bi im bilo lakše da su zdušno podržavali sve što smo mi radili' oko arbitraže sa Slovenijom i u poglavlju 23. Pravosuđe i temeljna prava. Drago joj je i što će u ime Slovenije ugovor potpisati Borut Pahor.

'On i ja smo obavili velik posao u kojem nam je malo tko pomagao', zaključila je premijerka na odlasku.

Iako se dolazak Kosor u Bruxelles očekivao oko 19 sati, uskoro se proširila vijest da je hrvatsko izaslanstvo u Belgiju moralo letjeti redovnom linijom jer je došlo do tehničkog kvara na Vladinom zrakoplovu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još