Svijet BILI SU SAMO NA VEČERI

Berlusconijeva Ruby ipak je bila prostitutka

Mlada Marokanka poznata pod imenom 'Ruby kradljivica srca' koja je bila pozivana na zabave bivšeg šefa talijanske vlade Silvija Berlusconija ipak je bila prostitutka, izjavio je tužitelj u petak

Policijski istražitelj Marco Ciacci govorio je o redovitom prostituiranju Karime El Mahroug ili Ruby kao i Brazilke Iris Berardi koja je također sudjelovala na večerama u premijerovim rezidencijama, te druge Brazilke Michelle Conceicao.

Ruby je uvijek negirala da je prostitutka i sustavno je opisivala večeri kod bivšeg predsjednika vlade kao 'obične večere'. Berlusconi je također nijekao bilo kakav intiman odnos s mladom ženom.

Po riječima tužiteljstva u Milanu koje kazneno goni Berlusconija zbog prostituiranja s maloljetnicom i zloporabe položaja, te večeri organizirane u Arcoreu blizu Milana pretvarale su se najčešće u orgije.

Uz desetak plaćenih susreta s Ruby između veljače i svibnja 2010. kad je još bila maloljetna, Berlusconiju se od početka travnja sudi jer je provodio pritisak na milansku policiju da pusti djevojku nakon privođenja krajem svibnja 2010. zbog krađe. Marco Ciacci istaknuo je da postoje 'naznake da su se Iris Berardi, Michelle Conceicao i Ruby redovito bavile prostitucijom'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još