POGLEDAJTE KAKO

Đoković pomeo Tadića i Dodika u Banjoj Luci

01.12.2011 u 10:15

Bionic
Reading

Banjalučka konferencija za novinare predsjednika Srbije i Republike Srpske, Borisa Tadića i Milorada Dodika, naprasno je prekinuta zbog dolaska najboljeg tenisača na svijetu, Novaka Đokovića

Novak Đoković susreo se u Banjoj Luci s Dodikom i Tadićem, a društvo im je pravio i Emir Kusturica, pišu srpski mediji. Đoković je u glavni grad Republike Srpske doputovao da bi primio nagradu Osoba godine 2011, koju je prošle godine dobio hrvatski predsjednik Ivo Josipović

'Završavamo konferenciju za novinare, stigao je Novak Đoković!', naglo je priopćeno s pozornice, tako da je predsjedniku Srbije zastala riječ u grlu, a Dodik se vidno unezvjerio zbog naprasnog prekida presice.

'Što sad da radimo? Ja nisam domaćin ovdje', kazao je Tadić, na što ga je korpulentni Dodik diskretno uputio u smjeru izlaska.

Čestitke Ive Josipovića

Đoković je prilikom preuzimanja nagrade rekao da ima tremu i da je počašćen priznanjem. Ispričao se zbog kašnjenja i rekao da ga ni magla nije mogla spriječiti da dođe u Banju Luku.

'Sport zaista spaja ljude. Ovim priznanjem ljudi u BiH pokazali su koliko cijene sport i koliko uvažavaju sportske uspjehe. Dok stojim pred vama, iskreno se nadam da ovo može poslužiti kao primjer djeci i roditeljima', rekao je Đoković, javljaju Nezavisne novine.

Tonči Staničić
, veleposlanik Republike Hrvatske u BiH, prenio je Đokoviću čestitke prošlogodišnjeg dobitnika Ive Josipovića, s porukom da je prvi tenisač svijeta jedna od osoba koje pronose dobro među ljudima.