NE IDE MU

Berlusconijeve pjesme ne kupuje nitko

24.11.2011 u 16:17

Bionic
Reading

Teška su vremena za Silvija Berlusconija: nedavno je morao odstupiti s premijerskog položaja kao rekordno nepopularan političar, a njegov novi CD s ljubavnim pjesmama ostvaruje otprilike jednak 'uspjeh'

'Istinska ljubav' naslov je prošloga tjedna objavljenog albuma sa 11 Berlusconijevih ljubavnih pjesama, koje je uglazbio i pjeva jedan od njegovih prijatelja, napolitanski pjevač i gitarist Mariano Apicella

'Imamo jedan primjerak u skladištu, ali ne znam hoćemo li ga i kada staviti na police', kazao je prodavač trgovine Feltrinelli u središtu Rima. 'Nitko ga još nije zatražio, osim pet novinara', dodao je.

Trgovina Ricordi Media smještena u najprometnijoj ulici u rimskom središtu - Via del Corso, tvrdi da također ima samo jedan primjerak CD-a, ali ga prodavač nije mogao naći na policama.

Mariano Apicella tvrdi da bivši predsjednik vlade, 75-godišnjak, čuven po seksualnim aferama, 'neće odustati' od pisanja ljubavnih pjesma. 'Dobar je u tom području. Romantičan je. Odiše strašću, a to nemaju svi', objašnjava Mariano Apicella.

Radi se o četvrtom CD-u na kojem surađuju Apicella i Berlusconi, koji je u mladosti i sam zarađivao kao pjevač na kruzerima.