Svijet SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE

Pojavila se i četvrta žrtva predsjedničkog kandidata Caina?

Herminator, bivši predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja, nepoznatu je ženu navodno zlostavljao dok je tražila zaposlenje

Čini se da se broj žena koje Hermana Caina optužuju za seksualno zlostavljanje stalno povećava – pojavila se i četvrta navodna žrtva, prenosi Washington Post. S ovom informacijom u ponedjeljak je u javnost izišla odvjetnica Gloria Allred, a svoju je klijenticu, Sharon Bialek, novinarima predstavila kasnije istog dana u New Yorku.

Cain, jedan od sudionika u utrci za republikanskog kandidata na predsjedničkim izborima, tijekom devedesetih radio je kao predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja, a sva su se navodna zlostavljanja dogodila baš u vrijeme dok je on obnašao tu dužnost. Udruga je jednoj od navodnih žrtva isplatila i odštetu u iznosu od 45 tisuća dolara, što je i sam Cain priznao prošlog tjedna.

Bialek je prva žrtva koja je o navodnom zlostavljanju javno progovorila, a tvrdi da ju je Cain napao dok je ona tražila zaposlenje, a nakon zajedničke večere.

'Umjesto da idemo u ured, odjednom je posegnuo i stavio ruku na moju nogu, ispod suknje prema genitalijama. Također je nagnuo moju glavu prema svojim preponama', ispričala je Bialek novinarima, prenosi BBC. Nakon što ga je pitala što radi, rekao joj je: 'Želiš posao, zar ne?'

Unatoč svemu, upitno je hoće li i ovaj skandal naštetiti Cainovu ugledu. Naime, kako je prošlotjedno ispitivanje javnog mnijenja pokazalo, Herminator se unatoč optužbama približio dosadašnjem republikanskom favoritu Mittu Romneyju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još