Svijet NAPREDNA DRŽAVA

Malezija zabranila skandalozni vodič 'islamskog seksa'

Malezija, većinski muslimanska zemlja zabranila je objavu vodiča 'Islamskog seksa' u nakladi 'Kluba poslušnih žena' koji preporučuje suprugama 'podčinjenost u krevetu radi zadovoljenja supruga', prenosi u petak mjesni tisak

Vodič, koji se nije prodavao u knjižarama već je bio rezerviran samo za članove udruge, tiskan je u nekoliko stotina primjeraka, prenose mediji.

Vodič nudi praktične savjete kako na najbolji način muslimanska žena može 'zadovoljiti supruga' i ističe da većina žena udovoljava samo 10 posto seksualnih zahtjeva supruga. Na 115 stranica bez eksplicitnih ilustracija, vodič posebice savjetuje 'poslušnoj' supruzi vođenje ljubavi u skupini, sa suprugom i drugim ženama.

Knjiga je po izlasku iz tiska podigla puno prašine, a brojni muslimani prosvjeduju jer knjiga pruža degradirajuću sliku žene. Ministarstvo unutarnjih poslova je zabranilo objavu knjige što je opravdalo navodim vezama 'Kluba poslušnih žena' sa zabranjenom islamskom sektom Al-Arkam, objašnjava dnevni list The Star Daily.

'Klub poslušnih žena' koji navodno ima 800 članova prema podacima tiska, neprestano izaziva polemike od svog osnutka početkom godine. Zamjenica predsjednice, Rohaya Mohamada izjavila je u nedavnom razgovoru za Star da je 'Eva stvorena jer je Adam ima određene potrebe. Muškarci imaju potrebe koje ne mogu kontrolirati. Ako te potrebe nisu zadovoljene, muškarci će potražiti drugu ženu, jer ih je Alah takvima stvorio'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još