STRAVA U JAGODINI

Helikopter MUP-a kriv za stradanje 20 mališana

17.10.2011 u 14:24

Bionic
Reading

Bizarna nesreća dogodila se danas u Jagodini u Srbiji. Preko dvadesetero djece ozlijeđeno je na vježbi antiterorističke jedinice MUP-a kada je helikopter otpuhao reklamu koja je potom pala na tribinu na kojoj su bili mališani

Kako javljaju srpski mediji, riječ je o policijskom helikopteru. On je prilikom slijetanja otpuhao plastičnu reklamu koja je pala na obližnji stadion, na kojemu su bila djeca. Povrijeđeni mališani na koje je pala reklama odmah se prevezeni u gradsku bolnicu u Jagodini, a još se ne zna kakvo je njihovo stanje i težina zadobivenih ozljeda.

Da život djece u Jagodini nije lak, potvrđuje i jučerašnji slučaj koji je uznemirio roditelje školaraca. Naime, gradski čelnici Jagodine, predvođeni gradonačelnikom Draganom Markovićem Palmom, preko direktora škola natjerali su djecu da izađu na ulicu i mašu patrijarhu Irineju koji je jučer posjetio taj gradić. Budući da se nedjelja tretirala kao radni dan, učenici koji nisu izašli na doček patrijarha morat će opravdati svoj izostanak.