Svijet U BEOGRADSKOM PODRUMU

Narkomani se iživljavali nad djevojčicom

  • Autor: tportal.hr
  • 26.3.2009 13:07:48
  • 26.3.2009 11:37:31

Petnaestogodišnju djevojčicu D. B., iznemoglu i u polusvjesnu stanju, policija je pronašla u podrumu zgrade u beogradskom naselju Konjarnik. Istražuje se je li djevojčica, koja je poslala SMS roditeljima da je zatočena, višestruko silovana

BEOGRAD - Policija je na licu mjesta uhitila trojicu mladića u dobi od 18 i 20 godina, od kojih M. M. živi u zgradi u čijem podrumu je djevojčica zatočena. Uhićeni M. M. živi na osmom katu zgrade s majkom i očuhom,  a dio tzv. atomskog skloništa u podrumu preuredio je u mini-teretanu, s krevetom na kat i računalom.

Nesretna djevojčica umalo je dehidrirala, ali je policajcima uspjela ispričati da joj je jedan od mladića, najkrupniji, stavio ruku preko usta, odvukao u podrum i silovao je nekoliko puta. Sumnja se da je imala seksualne odnose sa sva tri mladića, što će utvrditi istraga.

Uhićeni mladić, kojeg je djevojčica optužila za silovanje, ispričao je u policiji da je i ranije s njom imao seksualne odnose u podrumu.

Za uhićene mladiće susjedi tvrde da su narkomani. Pretpostavlja se da su i djevojčica i mladići bili pod utjecajem narkotika, a ispred ulaza u podrum pronađene su šprice.

'Stalno su dolazili kod M. M., za kojega svi u zgradi znamo da je problematičan, kao i njegovo društvo. I ti večer čuli smo cijukanje i glasnu glazbu iz podruma, pod nam se tresao. Nismo ništa posumnjali jer su se stalno dolje skupljali i pravili tulume', kažu susjedi.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još