TV VODITELJICA POSTAJE MINISTRICA

Sarkozy u vladu dovodi novu ljepoticu

25.03.2009 u 13:19

Bionic
Reading

Francuski predsjednik voli biti okružen lijepim ženama. Osim što je oženio bivšu manekenku Carlu Bruni, na ministarsku poziciju odlučio je postaviti TV voditeljicu, atraktivnu Christine Kelly

Christine Kelly trebala bi postati ministrica prekomorskih teritorija. No ništa u njezinom životopisu ne upućuje na to da je ona zaista kompetentna za takav posao, osim mjesta rođenja. Naime, tridesetdevetogodišnja Christine Kelly rođena je na karipskom otoku Guadalupe, koji pripada Francuskoj.

Trenutno je zaposlena kao voditeljica na francuskoj TV postaji LCI. Tog će se posla morati odreći ako prihvati Sarkozyjev poziv. Buduća ministrica u slobodno vrijeme voli fotografima pozirati u bikinijima, a napisala je i knjigu o nogometašu Arsenala Williamu Gallasu te biografiju francuskog premijera Filliona, piše Daily Mail.

Rama Yade
Rachida Dati i Carla Bruni Sarkozy


U Sarkozyjevoj je vladi donedavno sjedila i 43-godišnja Rachida Dati. Nakon što je rodila svoje prvo dijete, te se na posao vratila nakon samo pet dana, francuski je predsjednik odlučio da za nju više nema mjesta u njegovu timu.

Otprilike u isto vrijeme 'košaricu' je dobila i Rama Yade, 31-godišnja državna tajnica u Ministarstvu vanjskih poslova i ljudskih prava, rođena je u Senegalu.