Svijet HELL'S ANGELS VS. COMANCHEROS

Smrtonosna tučnjava na aerodromu u Sydneyu

  • Autor: tportal.hr
  • 22.3.2009 23:27:10
  • 22.3.2009 22:50:39

Skupina motociklista pretukla je do smrti čovjeka pred desecima svjedoka na aerodromu u Sydneyu. Šokirani putnici ispričali su da su motociklisti mahali palicama 'kao mačevima', a tučnjava se proširila na dva kata terminala za domaći promet

SYDNEY - Uhićena su četiri muškarca koja su u taksiju bježala s aerodroma, a ostali su uspjeli umaći policiji. Uhićeni su 25-godišnjak iz Auburna, 22-godišnjak iz Casule, 21-godišnjak iz Pemulwaya i 22-godišnjak iz Ingleburna.

Policija nije imenovala bande, ali australski mediji javljaju da su u nedjeljnoj tučnjavi sudjelovali članovi Hell's Angelsa i Comancherosa. Neki od uhićenih članovi su Comancherosa, a još uvijek nema službene potvrde da je ubijeni muškarac bio član Hell's Angelsa.

Policija vjeruje da je do incidenta došlo kada je motociklistička banda iz zasjede napala suparničku grupu nakon što je izlašla iz zrakoplova.

Napadnuti mladić (28) umro je u bolnici zbog teških ozljeda glave.

Policija je priopćila da je u tučnjavi sudjelovalo 15 pripadnika bandi, te da je borbu vidjelo oko 50 svjedoka.

Izvor Daily Telegrapha povezan s motociklističkim bandama rekao je ubojstvo velika pogreška. 'On je bio brat jednog člana Hell's Angelsa. Ovo se nije trebalo dogoditi', rekao je izvor.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još