Svijet POKREĆE VLASTITI BIZNIS

Sestra Marka Zuckerberga napustila Facebook

  • Autor: D. Pilsel
  • 4.8.2011 17:01:34
  • 4.8.2011 16:24:00

Randi Zuckerberg, sestra osnivača Facebooka, koja je u toj megakompaniji vršila dužnost direktorice marketinga, poslala je pismo ostavke obavijestivši kolege da pokreće vlastitu firmu

Zuckerbergova sestra je posljednja tri mjeseca bila na porodiljnom dopustu, kada je, kako se navodi u blogu All Things Digital, imala vremena razmišljati o vlastitoj budućnosti: ‘Provela sam godine na Facebooku dajući srce i dušu na inovacijama. Učinili smo nevjerojatne pomake, ali još ima puno posla pred nama i drugi oblici unapređivanja medija u kojima mislim da mogu biti djelotvorna', piše Randi u svom pismu.

Ističe da je sada za nju idealan trenutak da krene vlastitim putem u traženju odgovora na 'izvanredne tendencije koje se pojavljuju u medijskom poslu i svijetu'.

Randi je bila s Markom od početka stvaranja Facebooka, a sada će voditi kompaniju koja će se zvati RtoZ Media, što je igra njenim inicijalima.

Facebook je uzvratio priopćenjem u kojem se zahvaljuju na 'prevažnoj ulozi Randi Zuckerberg u razvoju kompanije', ili kako bi se ono reklo: 'No hard feelings' (po naški: nemojte kaj zamjeriti).
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još