Svijet JOSIPOVIĆ U BAŠKOJ VODI

Tadić i Pahor ljetovat će u Hrvatskoj

  • Autor: H. Puljiz
  • 22.7.2011 15:00:04
  • 22.7.2011 11:59:59

Srpski predsjednik Boris Tadić trebao bi se ovoga ljeta odmarati i u Hrvatskoj (još uvijek nema službene potvrde neslužbenih najava), baš kao i slovenski premijer Borut Pahor te ostali vodeći političari regije, doznajemo na Pantovčaku. Hrvatska je omiljena ljetna destinacija i nekih visokih dužnosnika ruske Dume i slovačkog državnog vrha. Hrvatski predsjednik Ivo Josipović odmor će uglavnom provesti radno i samo će dva do tri dana u dva navrata svratiti u vikendicu u Baškoj Vodi

Hoće li svi visoki inozemni gosti, osim Pahora koji pored Umaga ima vlastitu vikendicu u kojoj se odmara već desetak godina, samo na Brijune, još se ne zna.

I dok srpski predsjednik vrlo vjerojatno ponovno dolazi na odmor u Hrvatsku, ostali vodeći političari Srbije u širokom će luku, sudeći prema informacijama B92, zaobići naš dio Jadrana.

U tekstu pod naslovom 'Niko neće u 'Lijepu njihovu'' ne spominju Tadićevo odmaranje u Hrvatskoj i navode kako će većina tamošnjih političara ljetovati u Grčkoj, odnosno Crnoj Gori.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još