Svijet REKORDNI ZGODITAK

Britanski par osvojio 185 milijuna eura

Britanski par s 30-godišnjim bračnim stažem i krhkog zdravlja, osvojio je rekordni jackpot europske lutrije Euromillions od 185 milijuna eura, nakon čega svoju budućnost vide 'sjajnom i zlatnom', kako su u petak rekli na konferenciji za tisak

Od kada su saznali za dobitak, ne mogu spavati, ispričala je 55-godišnja bolničarka Chris Weir, koja je zbog zdravstvenih tegoba prije tri godine prestala raditi.

Ona i njezin suprug Colin (64), bivši snimatelj, također slabog zdravlja, primili su petak ček na 185 milijuna eura u mjestu Polmont, na istoku Škotske.

Odlučili su da neće žuriti s odlukom kako potrošiti novac, iako planiraju svakom od svoje dvoje djece i sebi kupiti kuće i promijeniti auto. Najveća im je želja putovati, posebice u Španjolsku gdje će otići na utakmicu nogometnog kluba FC Barcelone.

Prekriživši prave brojeve na listiću u utorak, Weirovi su se izravno uvrstili među 140 najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji, deset mjesta iza Davida Beckhama, ali ispred Ringa Starra, prema popisu najbogatijih kojeg je objavio The Sunday Times.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još