Svijet REGIONALNA TRGOVINA HEROINOM

Policija u BiH razbila lanac trgovine drogom

Pripadnici policije Federacije BiH razbili su lanac trgovine drogom i podnijeli kaznene prijave državnom odvjetništvu protiv više bosanskohercegovačkih državljana zbog sumnji da su se bavili trgovinom teškim drogama između Srbije, BiH i Hrvatske

Kako se navodi u priopćenju federalne policije objavljenom u ponedjeljak, u prijavi se navodi da je jedan od osumnjičenih u razdoblju od šest mjeseci do dvije godine prodavao i prenosio drogu na relaciji Bosna i Hercegovina - Republika Hrvatska.

"Radi prodaje je kupio, držao i neovlašteno stavljao u promet drogu te neovlašteno nabavio i dao na upotrebu specijalističku opremu i materijal znajući da će biti upotrijebljeni za proizvodnju droge", priopćila je Federalna policijska uprava.

Dodaje se da su istražitelji utvrdili da su trojica osumnjičenih 28. lipnja ove godine kupila heroin od osobe koja je drogu kupila i prevezla iz Srbije u Sarajevo.

Nakon kupoprodaje, prijavljene osobe su policijski službenici Federalne uprave policije uhitili te uz sudski nalog pretresli njihove stambene objekte i automobile, navodi se u policijskom priopćenju. Dodaje se da je otkrivena veća količina heroina i kanabisa te naoružanje i streljivo.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još