Svijet IVICA DAČIĆ:

Nema nikakvih problema između MUP-a Hrvatske i Srbije

MUP Hrvatske prije dva dana priopćio je da je otkazan posjet srpskog ministra policije, a time je odloženo i potpisivanje protokola dviju država o suradnji centara za razminiranje u Opatiji

Nema nikakvih problema na relaciji ministarstava unutrašnjih poslova Srbije i Hrvatske, rekao je za beogradski Blic srbijanski ministar policije Ivica Dačić komentirajući otkazivanje posjeta Hrvatskoj i dodajući da će do susreta s hrvatskim kolegama doći u 'narednih nekoliko tjedana'.

Blic podsjeća da je MUP Hrvatske prije dva dana priopćio da je otkazan posjet srpskog ministra policije, a time je odloženo i potpisivanje protokola dviju država o suradnji centara za razminiranje u Opatiji.

Hrvatski MUP u priopćenju samo navodi da je posjet otkazan do daljnjeg, ali se ne navodi razlog, dok srpski ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže za Blic da je razlog jednostavan - ne mogu pronaći objema stranama pogodan termin.

Nije riječ ni o kakvom problemu. Jednostavno ne možemo uskladiti termine za posjet. Trenutno se traži drugi datum slobodan za obje strane i nadam se da će to biti u narednih nekoliko tjedana, kaže Dačić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još