Svijet GENERALCHEF U HAAGU

Gotovina pitom od sira dočekuje Mladića?

Poseban specijalitet za dobrodošlicu – pita sa sirom, koju će spraviti najbolji kuhari generali Ante Gotovina i Nebojša Pavković, dočekat će Ratka Mladića, kad bude prebačen na treći kat pritvora u Scheveningenu u kojem se nalaze i Vojislav Šešelj, Ante Gotovina, Mladen Markač i Nebojša Pavković, piše Press

Mladić je, naime, i dalje u izolaciji, a kako je za Press kazao anonimni izvor: 'Očekujemo da nakon perioda privikavanja i liječničkih pregleda Mladić uskoro bude prebačen u jedan od tri bloka. Prema posljednjim informacijama, Mladić će biti u 'ekipi' sa Šešeljem, Pavkovićem, Lukićem, Gotovinom i Markačom. Naravno, Haaški sud u svakom trenutku može promijeniti ovu odluku. Inače, 'selidbe' pritvorenika su česte i do sada je promijenjeno nekoliko 'ekipa'.

Beogradske Večernje novosti pak pišu da će Mladić danas biti smješten na drugom katu pritvora u Scheveningenu te da će ga tamo dočekati Veselin Šljivančanin, Jovica Stanišić, Franko Simatović, Drago Nikolić, Milan Lukić i Markač te da je za zakusku i dobro raspoloženje zadužen bivši pomoćnik ministra srpske policije Vlastimir Đorđević.

Izvor Novosti kaže dodaje da u pritvoru u Scheveningenu vladaju vrlo dobri međuljudski odnosi i da se može nazvati 'Jugoslavija u malom'. 'Svi pritvorenici su i više nego u korektnim odnosima i podržavaju jedni druge. Jedini problemi koji postoje su zbog neslaganja u karakterima, a ne zbog nacionalne pripadnosti. U posljednje su vrijeme zato i malo zahladili odnosi između Rođe i Šešelja'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još