Svijet RAZMIRICE

Bristol Palin ostavila oca tek rođenog djeteta

  • Autor: An. S.
  • 12.3.2009 11:43:45
  • 12.3.2009 11:12:42

Tek punoljetna Bristol Palin, kćerka potpredsjedničke kandidatkinje Sarah Palin na nedavnim izborima u SAD-u, ostavila je oca svoga djeteta Levija Johnsona

Mladi par, kojemu se prije dva mjeseca rodio sin Tripp Mitchell Johnston, odlučio je nastaviti živjeti svoje živote odvojeno, ali ne navodi se razlog prekida veze. Par se našao u žiži javnosti zbog potpredsjedničke kandidature Bristoline majke. Za vrijeme predizborne kampanje mladi su govorili da se planiraju vjenčati nakon što ona završi školu. Sarah Palin ih je podupirala te je govorila da se jako vole i trude da njihova veze uspije te da svom djetetu omoguće topao dom pun ljubavi. 

U međuvremenu Johnston je ostao bez mjesta pripravnika u lokalnoj energetskoj tvrtki nakon što su tamošnji mediji otkrili da je za to radno mjesto potrebna diploma, a on nikad nije diplomirao.

'Ljudi, pa vi mu ne date disati', rekao je Levijev otac Keith novinarima Anchorage Daily Newsa. 'Odsad će sve raditi po propisima', rekao je on. Je li pritisak javnosti utjecao na sudbinu ovoga mladoga para ili se radi o običnom prekidu dvoje mladih ljudi koji su se prerano suočili s ozbiljnim obavezama, tabloidi će sigurno otkriti vrlo brzo.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još