ANKETA

Fanovi tportala na Facebooku izrazito euroskeptični

30.03.2011 u 07:25

Bionic
Reading

Čitatelji tportala na Facebooku pokazali su se kao izuzetno euroskeptična populacija. Od njih 276, koji su odgovorili na anketno pitanje kako bi glasali da se danas održava referendum za ulazak u Europsku uniju, njih čak 86 posto odgovorilo je da bi zaokružilo 'ne'!

Za razliku od javnog mnijenja na Facebooku, prema posljednjem istraživanju Crodemoskopa, samo 41 posto građana je protiv članstva u Europskoj uniji, dok potporu članstvu daje 48,9 posto građana.U posljednjih dvanaest mjeseci najveća je potpora zabilježena u lipnju 2010. godine, 53,1 posto, a u posljednjih pola godine nijedan mjesec nije zabilježena natpolovična potpora članstvu.Čitatelji tportala s Facebooka su i obrazložili svoje razloge zbog čega su protiv Europske unije pa smo izdvojili neke od njih.

Edi Balog navodi da ima puno školovanih prijatelja koji žive u zemljama Europske unije i svaki od njih mu kaže da se malim zemljama ne isplatiulaziti ni pod koju cijenu, jer će nas iskoristiti i oguliti do gole kože... NE ŽELIM BITI ROB U VLASTITOJ DRŽAVI!!! Političari nas guraju u tu zločinačku organizaciju samo radi svoje koristi i interesa, a svi vi koji ste za Europsku uniju ili ste neuki i neobrazovani ili ste kupljeni od strane medija koji su prodani zemljama Europske unije i veličaju njihovu ideologiju, i tu i tamo napišu koju pozitivnu riječ o Europskoj uniji! JEDNO VELIKO NE... Europska unija je Jugoslavija 21. stoljeća, a protiv toga je dano hrvatske krvi i krvi...

Jelena Ars viče: NE u EU!!! Hrvatska, spasi se! Zadnja slamka spasa je naša nacionalna, suverena država. To obraniti, i dalje ćemo hrabro i inteligentno naprijed, skidajući potkupljive sluge u Saboru i Vladi. Oni ne misle za dobrobit naroda, raduju se samo foteljama i plaćama koje im nudi EU. Ne slušajte njihovu propagandu. EU je fašistička, globalistička, umjetna - nadnacionalna tvorevina, nitko ne želi biti rob bez ljudskih prava, pazite se njihovih indoktrinacija o blagostanju, to je mudar način da vas porobe i oduzmu ljudsko dostojanstvo. Dokažimo kao i Švicarska i Norveška da možemo biti uspješni i bogati, a ne naivni kao Španjolska i Grčka te pristupiti u EU ropstvo. Bog i Hrvati! Sjetite se riječi Ante Starčevića, oca naše domovine.

Cooperator Veritatis smatra da je EU antikršćanska masonska tvorevina modernog robovlasništva i sotonska mašinerija za uništavanje duša... rušimo taj toranj babilonski prije nego što on sruši nas!

Iva Šimić piše: Kada bi EU bila pravedna i istinski ravnopravna za sve članice. Kad ne bi s toliko gađenja gledali na nas i toliko razloga tražili da nas ne prime. I koliko god se približili u pregovorima, oni uvijek nađu razlog da nam odgode ulazak. Takvima ne mogu vjerovati. I da se to ikada dogodi, nikada ne bismo bili jednaki s ostatkom članica. Bili bismo građani drugog reda. Iako su hrvatski građani bili na većem stupnju kulture i razvijenosti i prije nekih koji su prije primljeni. To dovoljno govori, i još puno drugih razloga, da nas ne žele u svojim redovima. EU je bludnica koja sjedi na mnogim vodama (Biblija). To mi dovoljno govori za sebe. To joj je sudbina, jer manjina vlada većinom. Dovoljno smo pljačkani kroz vjekove i sada od naših vladara, pa nam ne trebaju još jedni pljačkaši. Jedino što njih zanima su naše prirodne ljepote i more. Nas kao narod bi najradije izbrisali s lica zemlje. Tako su se dosad licemjerno i pokvareno odnosili prema nama. Zato nisam za ulazak u EU i još milijun drugih razloga.

Ivan Sanić
smatra da Hrvati nikako da progledaju!!! Asocijacije nam kroz povijest nisu nikad donijele ništa dobroga. Koliko još puta trebamo dobiti nogom u stražnjicu da bismo se opametili!?

Goran Stetz Štec piše da bez proizvodnje nemamo što tražiti u EU

Zoran Novaković objašnjava da najprije treba urediti državu od vrha do dna, dovesti poštenu vlast, približiti se standardima EU-a, zaštititi svoje more, šume, vode, zemlju i bez skidanja gaća - znači biti ravnopravan partner, a ne slugan s nekoliko potkupljenih takozvanih zastupnika u EU.

Za kraj smo ostavili jednog od rijetkih pobornika pristupanja Europskoj uniji.

Danijel Knezević piše: Bez EU ostajemo nekonkurentni, naši građani će teže dobivati mogućnosti poslovanja s inozemstvom, naša roba će biti skupa i nekonkurentna za izvoz, sudstvo će ostati nesređeno, nezaposlenost velika, a naši studenti neće biti cijenjeni, jer nisu građani EU-a.

Postanite fan tportala na Facebooku!